Forfatterskolens jubilæumsskrift

BIDRAG

Forfatterskolens jubilæumsskrift

Mit bidrag hedder ‘Ugletegn og sneglespor’ og er et portræt af forfatteren Ulla Ryum, som var lærer på Forfatterskolens første årgang, hvor jeg var elev.

Forfatterskolens jubilæumsskrift

BIDRAG

Festskrift til Charlotte Inuk

Mit bidrag hedder ‘Nattog til Stockholm – møde med en rejsefælle’ og handler om mit første møde med Inuk da vi begge var på vej til debutantseminar på Biskops Arnö i 1988.

Tekster til kunstprojekt

BIDRAG

Tekster til kunstprojekt med Poul Pedersen

Mit bidrag hedder ‘REGN-SKOV’ og beskriver hele processen omkring projektet. I to måneder, maj-juni 2015, arbejdede Poul Pedersen og hans to assistenter Anders Bonnesen og Kit Kjølhede i et stort atelier på Statens Værksteder for Kunst med at skabe et værk inspireret af David Tudors komposition Rainforest IV. Billedet blev efterfølgende udstillet på Nivaagaard.