Havmandens hotel

ROMAN

Havmandens hotel

Havmandens hotel foregår i den lille by Lysted ved Vesterhavet hvor arkitekten Helle har bosat sig i sit drømmehus, i nærheden af det sommerhus hvor hun som barn var på ferie hos sin moster Nete og kusine Clara.

På stranden træffer hun tilfældigt lægen Henrik som viser sig at bo i det gamle sommerhus, og på havbunden dukker et mystisk hotel op hvor kvinder fortaber sig og glemmer hvem de er, i havmandens dragende favn.

Nye møder bringer en fortrængt fortid af uforløste forhold for dagen, ligesom gamle svigt og bedrag gentager sig og bliver til ny uforsonlighed. En underfundig og magisk-realistisk roman om ikke at kunne finde kærligheden og om at svigte dem der står en nærmest.

BOGSTAVMALEREN POUL PEDERSEN

KUNSTBOG

Den visuelle digter

Bogstavmaleren Poul Pedersen

Poul Pedersen bliver kaldt bogstavmaleren fordi han i størstedelen af sin kunstneriske produktion har arbejdet med bogstaver, ord og tegn. Hans værker er kendetegnet ved at være undersøgende, legende, humoristiske og poetiske. De befinder sig et sted mellem konceptkunst og konkret poesi, med et islæt af dadaisme.

Bryggen

STORBYSAGA

Bryggen

'Bryggen - en storbysaga' er en samling delvis realistiske, delvis magiske historier, der alle udspiller sig i kvarteret Islands Brygge.

Storbysagaens personer er mere eller mindre ensomme, kærlighedssøgende mennesker som forsøger at begå sig ude i virkeligheden.

Gennem solens øje

ROMAN

Gennem solens øje

'Gennem solens øje' er en magisk-realisk fortælling om tilværelsens mange dimensioner og mystiske lag.

Den trediveårige maler Anna møder en synsk dreng på seksten og drages ind i fantastisk historie om en ung dansker, David, der under et ophold i Ægypten indføres i magiens kunst.

Bjerget

PROSADIGTE + TUSCHCOLLAGER

Bjerget

"Bjerget" er en lille bog med tekster og billeder. Teksterne er små fabellignende prosadigte, billederne tuschcollager af Poul Pedersen.

Havfruer kan ikke drukne

ROMAN

Havfruer kan ikke drukne

'Havfruer kan ikke drukne' er en kvindelig udviklingshistorie, en poetisk roadmovie og et moderne eventyr om den 25-årige Sophie der drager af sted med sin kuffert og lader omgivelserne føre sig gennem landet til hun når ud til havet hvor hun føler sig hjemme.